ulepiłam pierogi z nadzieniem z łososia, fenkuła, żurawiny
a do ciasta dodałam skórki pomarańczowej i mięty
będą idealne na wigilie - jako nowość na naszym stole ;)))
http://dziendobry.tvn.pl/
ja dziś zrobiłam pierogi z łososiem, fenkułem, żurawiną, skórka pomarańczy i miętą ;))) — w miejscu: Cafe TVN
było bardzo miło - dużo sie dowiedziałam na temat robienia pierogów i innych potraw wigilijnych
choć warunki były trochę trudne to świetnie się bawiłam - cały czas podjadałam kapustę kiszoną bo byłam strasznie głodna
później zamieniłam kilka słów z Joanną Krupą - bardzo miła i ciepła kobieta ;))
i piękna - na żywo wygląda lepiej niż w telewizji
udało mi sie powiedzieć, ze tez pomagam psiakom i wręczyłam swoja wizytówkę jakby potrzebowała pomocy w adopcjach - chętnie pomogę - zobaczymy - czy kiedyś sie do mnie odezwie - liczę na to - bo od kilku lat pomagam psom i kocham to robić ;)))
później pojechałam do babci - wypatroszyć karpia i pokroić w dzwonka
obrałam choinkę i nawet nie mam siły nic zjeść - zmęczona ale szczęśliwa oczekują juz wigilii ;)))
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz